Far vil løse umuligt mysterium: 2-årig søn døde en time efter dette sidste foto

Peter Atkinson vidste, at han kun havde tre kvarter tilbage med sin to-årige søn, da han lagde sig helt tæt ind til drengen, der under mystiske omstændigheder lå for døden på et børnehospital i Australien.

Den sønderknuste far fik taget de sidste fotografier af sønnen Darcy, inden sygeplejerskerne slukkede for respiratoren.

Den pinefulde afsked foregik for snart tre år siden, men Peter Atkinson mangler stadig svaret på, hvad det skete i dagene op til sønnens tragiske død.

To-årige Darcy blev indlagt med blå mærker på arme og ben, mens der i blodårerne på drengen blev fundet Ritalin – et lægemiddel, der anvendes til at behandle børn og unge med lidelsen ADHD.

Samtidig var drengen blevet ramt af en alvorlig hjerneskade, der endte med at koste ham livet.

- Disse skader er blevet påført på min søn, forklarer Peter Atkinson, der har valgt at dele de sidste familiefotos i håbet om at få svar på, hvad der kostede drengen livet. 

Læs også: Forældre søger hjælp til diagnose af datters mystiske sygdom

- Ingen er blevet gjort ansvarlige. Mit eneste håb er, at nogen vil komme frem med nye oplysninger om, hvad der skete, siger faren til The Sydney Morning Herald.

Et ligsyn viste, at drengen døde af hjerneskader, mens der blev fundet en del vand i lungerne på Darcy, der tilbragte sin sidste dag i live i selskab med morens kæreste, Adam Taylor.

Der har været flere forskellige teorier om den store mængde vand i barnets lunger, da der blandt andet er blevet spekuleret i, hvorvidt den lille dreng slugte en masse vand i Adam Taylors svømmepool.

En forklaring på de blå mærker går på, at Darcy faldt ud af sengen, før han blev hentet af morens nye kæreste.

En læge fra børnehospitalet har udtalt, at der var stærke indikationer på, at drengen var blevet angrebet eller slået.

- Barnet er sandsynligvis blevet pryglet, forklarede lægen Barry Wilkins, der var med til at behandle Darcy på børnehospitalet.

En retsmediciner har fastslået, at selvom drengen blev udsat for fysisk vold, så er det umuligt at fastslå, hvornår de forskellige skader er blevet påført – og af hvem.

Drengens dødsfald er fortsat et mysterium, og Peter Atkinson forsøger nu at løse den mulige mordgåde ved at offentliggøre de rørende fotografier fra dødslejet på børnehospitalet i byen Westmead lidt vest for Sydney

- Det har været en meget følelsesladet tid, men vi gør alt for at komme videre og samtidig ikke glemme Darcy, siger Peter Atkinson. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip