Far vinder tre marathoner på otte dage - men en ganske særlig årsag bar ham i mål

Bryan Morseman fra byen Bath i staten New York, USA løb sidste måned tre marathoner og vandt dem alle. Det er egentlig ikke nyt for ham, da han har vundet 23 af de 42 marathoner, som han har deltaget i.

Men de seneste sejre gav ham lige under 40.000 kroner i præmiepenge. Penge, som han har øremærket til sin søn Leeim, som lider af rygmarvsbrok, fortæller Democrat and Chronicle.

- Hver gang jeg løber et løb, så tænker jeg på ham, og hvordan min smerte er ingenting i forhold til hans smerte. Tanken om ham giver mig det skud energi, som løfter mig op og bærer mig til målstregen,- fortæller Bryan. 

Læs også: Hellere lille end død: 10-årig dreng overlever kræft og sender stærkt budskab til sine mobbere

Sidste forår fik Bryan og hans gravide kone Sarah at vide, at deres kommende barn led af rygmarvsbrok. En lidelse, som udvikles i fosterstadiet, hvor rygsøjlen ikke vokser rigtigt. Hvis det ikke behandles tidligt, så kan det føre til hjerneskade, mistet føling i benene samt andre følgesygdomme. 

De rejste derfor til Philadelphia med deres ældste søn, hvor Sarah kom under behandling og fødte Leeim for tidligt, så behandlingen for rygmarvsbrok kunne starte. I dag er det ti måneder siden, og han er i genoptræning tre gange om ugen, men det er stadig usikkert om han vil komme til at gå. 

Læs også: Far ville redde fremmed dreng fra mobning - det endte med at koste ham dyrt

Bryan Morseman er en erfaren løber, men det er først efter hans yngste søn kom til verden at han har fået et formål med at løbe. Men som han selv siger, så bærer tanken om sin søn ham i mål. 

Se et kort indslag om familien herunder.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip