Faren, som bankede sønnens voldtægtsmand bevidstløs, taler ud - se videoen

Den 35-årige far fra Florida, der fornyelig gennemtæskede en 18-årig mand, der havde forgrebet sig på hans 11-årige søn, fortryder ikke et øjeblik, hvad han gjorde. Det skriver nyhedsmediet Khon2.com.

Det fremgår af en ny video, hvor faren fortæller om den voldsomme episode, hvor han var tæt på at dræbe sønnens sexkrænker 18-årige Raymond Frolander, da han tog den unge mand på fersk gerning i at voldtæge hans søn, mens Raymond var på besøg hos familien fra Florida.

Læs også: Far banker mand bevidstløs: Fandt ham i gang med at voldtage søn

- Min umiddelbare tanke var at dræbe ham, så han aldrig ville gøre nogen ondt igen, fortæller faren ærligt i videoen.

Siden historien kom frem i medierne, er faren blevet hyldet som en helt for at reagere, som han gjorde. Men faren selv mener, at det er hans 11-årige søn, der er den sande helt. For det var den lille dreng, der talte faren fra at dræbe Raymond Frolander.

Læs også: Far dræber mand, som holder pistol mod datters hoved

- Min søn reddede Raymond. Raymond lå bevidstløs på gulvet, og jeg gik ud i køkkenet for at hente en slagterkniv, men min søn stoppede mig. Min søn gik ind foran mig og reddede sin krænkers liv, forklarer faren i videoen.   

Raymond skulle spille computer med den 11-årige dreng den dag, overgrebet fandt sted. De to drenge var venner, og Raymond var også en ven af resten af familien.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Mens faren går helt fri, er Raymond sigtet for seksuelt overgreb på en mindreårig, og der er ikke mulighed for, at han kan komme ud af fængslet for kaution.

Hele historien om sagen kan læses her.

Se videoen her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip