Farlig banan-udfordring spreder sig på nettet

Skrevet af Sol Stoffregen

30/03/2016

Dagens topnyheder

Med jævne mellerum dukker en udfordring op på nettet og får tusinder til at udfordre sig selv og vennerne.

Der har været den såkaldte "Ice Bucket Challenge”, hvor man får en spand iskoldt vand i hovedet eller donerer 100 dollars til forskning af sygdommen ALS eller spring-i-vandet-udfordringen, hvor man efterfølgende nominerer venner til at gøre det samme (naturligvis om vinteren).

Læs også: Spiser du bananer med brune prikker? Dette sker i kroppen, når du gør det

Men disse udfordringer er ikke altid lige smarte. Den seneste af slagsen går ud på, at man skal prøve, om man kan glide i en bananskral, mens man optager det. Og uden at ødelægge al morskaben, kan det afsløres, at det kan man godt. Det skriver Daily Mail.

Sjovt nok kan man også falde og slå sig, hvis man hopper med på banan-dillen. Men det stopper ikke folk, især teenagere, fra at forsøge sig med at tage en tur i gulvet, afslører flere videoer, der dukker op på nettet i disse timer.

Læs også: Når du har læst dette, smider du aldrig dine avokadosten ud igen

Ifølge flere medier begyndte banan-udfordringen, da Jason Oakes lagde en video på Twitter, hvor han virkelig glider i en banan - av av. I løbet af 24 timer havde over 70.000 personer retweetet videoen. 

Se Jason Oakes' video her - ca. 25 sekunder inde i klippet går det gruelig galt for ham. 

yall I tried to see if banana peels were rlly slipper like in cartoons & I slipped & tried 2 catch myself w/ a cup.. pic.twitter.com/6dvg5BlnHB

— jason oakes (@jaasonoakes) 27. marts 2016

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler: