Farlig røg giver fortsat problemer i Aarhus

»Bliv inden døre og hold vinduer og døre lukkede.«

Sådan har beskeden lydt til en lang række borgere i det nordlige Aarhus siden tirsdag, da der udbrød brand i en lagerbygning med elektronikskrot, skriver bt.dk.

Og onsdag morgen brænder det stadig i bygningerne, og derfor opretholder politiet varslingen for en stor del af området. Nærmere bestemt området omkring Sønderskovvej, Lystrup Centervej og Randersvej. Her skal folk stadig blive inden døre og lukke for vinduer og døre og slukke for eventuelle ventilationsanlæg.

»Der er stadig en masse ting, der brænder derude, og når brandfolkene hælder vand på, opstår der en masse røg og farlige dampe, og det er det, der skaber problemer,« fortæller vagtchef Jens Rønbjerg fra Østjyllands Politi til bt.dk.

På sin profil på twitter gør Østjyllands Politi opmærksom på, at Lystrupvej er spærret onsdag morgen fra Grenaavej til rundkørslen ved Viengeve.

Politiet opfordrer folk, der bliver nødt til at tage på arbejde, til at gå uden for og dufte: Hvis der stadig er mislugt, og luften ikke føles ren, så skal de ikke gå ud.

»Så synes jeg, at de skal blive inde,« fortæller vagtchefen fra Østjyllands Politi.

Politiet kan endnu ikke sige noget om årsagen til branden.

Dagens Gossip