Farlige franskmænd sænker Chelsea i Newcastle

02/11/2013

Efter halvanden måned uden nederlag oplevede Chelsea lørdag eftermiddag igen, hvordan det er at tabe en fodboldkamp.

London-klubben tabte 0-2 ude til Newcastle i Premier League, og dermed forsømte Chelsea muligheden for i hvert fald midlertidigt at tage førstepladsen fra Arsenal.

Franske Yoan Gouffran scorede kampens første mål, da han midt i anden halvleg smart kom fri ved et frispark, hvorefter han headede bolden ind bag en sagesløs Petr Cech i Chelseas mål.

Herefter pressede Chelsea hjemmeholdet i bund. Men hverken Willian, Samuel Eto'o eller Eden Hazard var skarpe nok, da de fik chancen for at score på Newcastle-målmand Tim Krul.

Chelsea mødte op til kampen med seks sejre i træk i alle turneringer, men den statistik kunne holdet ikke videreføre.

Få minutter før tid afgjorde en anden franskmand, Loic Remy, opgøret definitivt til Newcastles fordel i den silende regn på St. James Park.

Lejesvenden fra Queens Park Rangers sendte bolden i mål via den ene stolpe, og så havde selv Chelseas manager, José Mourinho, svært ved at finde en passende grimasse.

Chelsea dumpede med nederlaget fra anden- til tredjepladsen i Premier League, fordi klubben nu har en dårligere målscore end Liverpool.

Begge klubber har 20 point, men Chelsea har spillet 10 kampe mod Liverpools ni.

Liverpool spiller klokken 18.30 topkamp på udebane mod Arsenal, der fører Premier League med 22 point for ni kampe.