Farum Park: U/18 herre landsholdet på kunstgræs mod Island

Den første kamp spilles tirsdag 19. februar klokken 18.00. Og den anden kamp spilles torsdag 21. februar klokken 14.30.

Normalt kan Danmark ikke være vært for den slags testkampe i februar måned, hvor græsbanerne herhjemme er ubrugelige. DBU glæder sig over den mulighed, der nu er opstået, med kunstgræsbanen i Farum Park:

- Det er helt klart de nye faciliteter i Farum Park, der gør det muligt for os at afvikle disse kampe. I Farum Park kan man nu tilbyde både en god kunstgræsbane og fine forhold for tilskuerne. Det ville vi ikke være i stand til at tilbyde andre steder på denne tid af året, siger Thomas Andersen, landskampkoordinator hos DBU.

Både Danmarks og Islands U/18 landshold vil være samlet fire dage i Farum Park og vil således også afvikle en del træningspas på stadionbanens kunstgræs.

Farum Park byder begge dage på gratis landsholdsfodbold og åbner for både boder og service som til Superligakampe.

Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen glæder sig over at kunne beværte DBU og U/18 landsholdet:

- Vi er naturligvis stolte af, at DBU har valgt Farum Park og vores nye bane til landsholds-opgaver. Det viser, at vi arbejder i den rigtige retning med vores faciliteter både inden- og udenfor stregerne, siger Allan K. Pedersen og fortsætter:

- Det vil i denne omgang både dreje sig om træning og to landskampe for U/18 landsholdet, og vi håber selvfølgelig på, at vi kan lægge bane til flere af den slags kampe og træningssamlinger i fremtiden, slutter Allan K. Pedersen.

Der er gratis adgang for alle, til begge kampene i Farum Park.

Dagens Gossip