Farvel til topscorer: Første mand ofret i OB

OB har haft et miserabelt forår, hvor fynboerne slet ikke har kunnet få spillet til at fungere. Det endte i ren krisestemning og en samlet tiendeplads til den ambitiøse klub.

Derfor er der lagt op til en større oprydning i træner Troels Bechs spillertrup, og tirsdag blev det så offentliggjort, at norske Marcus Pedersen bliver første mand, som OB siger farvel til. OB har haft en købsoption i lejeaftalen, men den har fynboerne valgt ikke at udnytte, og 22-årige Pedersen skal derfor tilbage til hollandske Vitesse, som ejer ham.

- Marcus Pedersen har fået scoret en del mål i sin OB-tid, og han har ofte optrådt meget energisk på banen. Alligevel har vi valgt ikke at udnytte vores option, hvilket betyder, at Marcus Pedersen fortsætter sin karriere i Vitesse, og at vi får mulighed for at søge andre løsninger til den kommende sæson, siger cheftræner Troels Bech til OBs hjemmeside.

I Superliga-regi blev det til syv mål i denne sæson for Marcus Pedersen, og det gjorde ham til delt topscorer for OB. I alt er det blevet til 13 scoringer i de 27 kampe, som Pedersen nåede at få i den stribede trøje.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip