Farvel til topscorer: Første mand ofret i OB

OB har haft et miserabelt forår, hvor fynboerne slet ikke har kunnet få spillet til at fungere. Det endte i ren krisestemning og en samlet tiendeplads til den ambitiøse klub.

Derfor er der lagt op til en større oprydning i træner Troels Bechs spillertrup, og tirsdag blev det så offentliggjort, at norske Marcus Pedersen bliver første mand, som OB siger farvel til. OB har haft en købsoption i lejeaftalen, men den har fynboerne valgt ikke at udnytte, og 22-årige Pedersen skal derfor tilbage til hollandske Vitesse, som ejer ham.

- Marcus Pedersen har fået scoret en del mål i sin OB-tid, og han har ofte optrådt meget energisk på banen. Alligevel har vi valgt ikke at udnytte vores option, hvilket betyder, at Marcus Pedersen fortsætter sin karriere i Vitesse, og at vi får mulighed for at søge andre løsninger til den kommende sæson, siger cheftræner Troels Bech til OBs hjemmeside.

I Superliga-regi blev det til syv mål i denne sæson for Marcus Pedersen, og det gjorde ham til delt topscorer for OB. I alt er det blevet til 13 scoringer i de 27 kampe, som Pedersen nåede at få i den stribede trøje.

 

 

 

Dagens Gossip