Farvel til Yonex: Wozniackis ketsjer-gate er slut

Caroline Wozniacki røg ind i en omgang heftig ketsjer-bøvl tidligere i 2013, da hun begyndte at spille med en spraymalet ketsjer uden sponsormærker på.

Ketsjeren var spraymalet for at undgå genkendelse, fordi den ikke kom fra hendes nuværende sponsor, Yonex.

Tirsdag indleder danskeren sit US Open, og hendes amerikanske manager John Tobias siger til Ekstra Bladet, at Caroline Wozniacki er fri af bøvl og fri til at forhandle med andre sponsorer.

- Vi venter nok til nytår med at tage en beslutning. Caroline spiller bedre og bedre, så situationen kan være en anden sidst på året, og markedet kan åbne sig for hende, siger han til avisen.

Han siger videre, at Wozniacki kom ud af aftalen med Yonex i "god forståelse".

- Caroline har lavet et godt job for Yonex, og de kunne godt forstå, at hun kunne opnå bedre resultater med en anden ketsjer, siger John Tobias.

I tirsdagens kamp ved US Open, som begynder tidligst klokken 19 dansk tid, møder Caroline Wozniacki kineseren Ying-Ying Duan på banen Arthur Ashe i New York. Det gør hun i øvrigt igen med en spraymalet ketsjer.

Selvom kineseren er 24 år, har de to spillere aldrig tidligere mødt hinanden, og Caroline Wozniacki erkender i Ekstra Bladet, at hun ikke kender meget til sin modstander.

- Jeg ved bare, at hun er høj. Jeg har jo aldrig mødt hende, så det handler bare om at gå ind og styre spillet og fokusere på mig selv, siger hun.

Caroline Wozniacki har tidligere været i finalen i US Open, men sidste år røg hun ud allerede i første runde til den useedede rumæner Irina-Camelia Begu.

/ritzau/

 

Dagens Gossip