Farvel Walter: Alexis aborterede da hun var 19 uger gravid

En spontan abort efterlader kvinden i sorg over tabet af sit barn, og ofte føler hun sig meget alene efter den hårde oplevelse. Men sandheden er, at kvinderne på ingen måde er alene. Mellem 10 pg 20 procent af alle graviditeter ender i en spontan abort, men det er sjældent noget vi taler om.

Nu bryder den amerikanske mor og fotograf Aleix Fretz tabuet. Hun fortæller gribende om, hvor forfærdeligt det var at miste sin søn Walter, da hun var 19 uger henne i graviditeten.

Læs et uddrag af hendes og Walters historie her:

30-årige Alexis Fretz fra Indiana var i 19. uge, da hun en dag begyndte at bløde. Hun tog på hospitalet for at sikre sig, at alt var ok. Men hurtigt stod det klart, at noget var helt galt.

LÆS OGSÅ: Sendt fra himlen: Død kvinde sender rørende julegave til sin familie

- Jeg så tv, mens jeg ventede på at skulle have foretaget et ultralysskanning, men pludselig begyndte jeg at mærke nogle jag af smerte. En halv time senere vidste jeg, at jeg var ved at gå i fødsel.

Skanningen viste, at barnets hjerte stadig slog, men både blødningen og veerne tog til, og Alexis, som i forvejen havde to piger, var helt klar over, hvilken vej det gik.

- Der var ingen pause mellem veerne. Og så vidste jeg, at det var det. Jeg opgav ikke håbet, men dybt inde i mit hjerte vidste jeg, at jeg var ved at miste mit barn.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

En læge kom til og fortalte hende det, hun allerede selv havde mærket. Hun var i fødsel og  var fuldt udvidet, så der var intet at stille op.

- Vi ventede på, at mit vand gik på egen hånd og lod naturen gå sin gang. Jeg husker ikke, hvad tid jeg begyndte at presse. Men jeg var nødt til at presse flere gange for at få hans lille krop ud.

- Han blev født klokken 21.42, og jeg fik ham op til mig, så snart navnestrengen var blevet klippet. Jeg græd voldsomt på det tidspunkt, men han var perfekt. Han var fuldt udviklet, og jeg kunne se hans hjerte slå i hans lille brystkasse.

Alexis er fotograf og havde tilfældigvis sit kamera liggende i bilen. Hendes mand Joshua besluttede at hente det, så de kunne fotografere deres lille søn.

LÆS OGSÅ: Kan du redde denne piges liv? Forældre efterlyser doner i hele verden

- Jeg er så glad for, at han gjorde det. Til at starte med ville jeg ikke have billederne. Men nu er de, det eneste jeg har at se tilbage på. Jeg ved ikke, hvorfor herren tog ham hjem, men jeg stoler på hans perfekte timing.

Historien om Walter har fået stor opmærksomhed og tusindvis af kvinder har liket og kommenteret Alexis Fretz' blog og de smukke men barske billeder.

- Med sit korte liv, som varede få minutter, nåede han at påvirke flere liv, end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg er stadig overrasket over, hvor meget billederne af ham bliver delt og kommenteret, skriver hun.

- Jeg holdt ham og omfavnede ham. Mens hans lille hjerte slog, holdt jeg ham mod mit hjerte. Jeg talte hans tæer og kyssede han lillebitte hoved. Jeg vil altid skatte de minder, som jeg har af ham.

Se de smukke men meget stærke billeder af den lille Walter herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip