Farvestrålende karneval, pukkelhvaler og vandsportens Ironman

Hvis du besøger Den Dominikanske Republik i februar og marts er der garanti for et begivenhedsrigt ophold. Februar byder blandt andet på karneval, som består af et spændende møde med de dominikanske traditioner, dans og farvestrålende kostumer.

Lokale byer vil hver søndag frem til den 4. marts afholde spektakulære parader fuld af energi, musik og ikke mindst fest og farver.

En farverig afslutning på karnevalssæsonen

Den storslåede nationale parade, som finder sted langs kystpromenaden i byen Santo Domingo, fungerer som slutpunkt for februars mange festligheder. Som afslutning på karnevallet mødes folk fra de forskellige regioner for at skabe en fantastisk event, som markerer de forskellige landsdeles kultur og historie.

Bliv ven med Dagens Ferie på Facebook - tryk her

Santo Domingo karnevallet uddeler også en pris for det bedste kostume, og for turisterne er paraden en god måde at lære de forskellige områder i Den Dominikanske Republik at kende.

99 procents chance for at se den storslåede pukkelhval

Fra januar til og med marts har turisterne en unik mulighed for at opleve hvalerne i Samaná bugten. Mellem 3.000 - 5.000 hvaler migrerer hver vinter fra det kolde vand mod nord til det varme, krystalklare vand i Samaná bugten med det simple formål at parre sig og føde deres kalve.

Du har chancen for at være med på første række på et af de bedste steder i verden at opleve de smukke 30 tons tunge hvaler - og føle spændingen, når giganterne kaster sig over vandet i en imponerende parringsceremoni.

Pukkelhvalens beroligende og melodiske sang giver tilskuerne på hvalekspeditionen en ekstra enestående og intim oplevelse. Og de fleste turarrangører lover en 99 procent observationsrate og et tæt møde med hvalerne uden at udsætte dem for unødige farer.

Vandsportens svar på en Ironman

Master of the Ocean udfordrer, som den eneste konkurrence af sin slags, de mest erfarne surfere, vindsurfere, kitesurfere og SUP-surfere i et 5-dagesprogram, hvor deltagerne viser deres ekstreme færdigheder på vandet med dertilhørende fantastiske fester.

Så du kan faktisk blive liggende i strandstolen og samtidig opleve både dominikanske og internationale surfere og deres vilde tricks i det bølgende hav på de populære stande Encuentro og Cabarete.

Der er lagt op til en festlig begivenhed, som bevidst kolliderer med den Dominikanske Republiks uafhængighedsdag, når eventen med temaet ”IndepenDance” løber af stablen fra den 22. til 27. februar.

Festerne er en populær turistattraktion, som giver mulighed for at udleve drømmen om at danse under den stjerneklare himmel med bare fødder i sandet og en tropisk cocktail i hånden.

Dagens Gossip