Fasandræberne-stjerne lander Hollywood-rolle

Sarah-Sofie Boussnina bliver den næste til at følge efter i succesparaden af danske skuespillere, der debuterer internationalt.

Både Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau, Lars Mikkelsen, Birgitte Hjort Sørensen og Sidse Babett Knudsen har stor succes "over there", og nu indtager "Fasandræberne"-stjernen filmbyen med endnu mere dansk dynamit.

Den 25-årige skuespillerinde har landet en rolle i History Channels serie "Knightfall", skriver magasinet Variety, og Boussnina selv bekræfter nyheden på sin Instagram-profil.

- Drømme går i opfyldelse. Jeg kan ikke fatte, at jeg er en del af dette drømmehold- og projekt. Mere end glad, jubler skuespillerinden.

Serien, der bliver sendt i 10 afsnit, handler om en række tempelriddere i korstogstiden og deres jagt efter den hellige gral, og blandt producerne er ingen ringere end den dobbelte Oscar-nominerede Hollywood-stjerne Jeremy Renner.

Boussnina skal ifølge Deadline spille rollen som Adelina, der som barn bliver reddet af tempelridderne, men som ung kvinde lever som tyv i de parisiske gader.

Ifølge Deadline bliver serien indspillet hen over sommeren, og det er ikke kun professionelt, at det kører for Sarah-Sofie Boussnina. I maj blev hun gift med Julias Moon-sangeren Louis Samson Myhre.

Se Sarah-Sofie Boussninas Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BGpeeqKOYle/?taken-by=ssboussnina&hl=da

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip