Fattige i dette boligbyggeri må ikke bruge hovedindgangen

Boligbyggeriet, der vækker harme, er under konstruktion i New York. Det kæmpe luksuskompleks ligger på 40 Riverside Boulevard på Manhattans Upper West Side og er fortrinsvist tiltænkt beboere med bugnende bankkonti.

Men da New York mangler boliger til dem med færre penge på lommen, giver kommunen støtte til byggerier, der også huser billige lejligheder. De får således lov til at bygge flere kvadratmeter end ellers.

Læs også: Mand beder om 55 kr til kartoffelsalat, men han får 400.000 kr

Den 33 etagers bygning kommer til at have 219 luksuslejligheder med udsigt over Hudson-floden. På etagerne to til seks vil der være 55 lejligheder til fattige familier med udsigt til gaden. De fattige får deres egen indgang og må heller ikke bruge kompleksets fitnesscenter og pool. Det skriver Huffington Post.

De mindre attraktive lejligheder kommer til at gå til familier med en indkomst på under 284.000 kroner om året - en indtægt der er 60 procent lavere end medianen i området.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip