FC Barcelona slår tilbage mod Abidals kritik

Dét, der langt hen ad vejen lignede et perfekt ægteskab mellem FC Barcelona og den franske forsvarsspiller Eric Abidal, har fået alvorlige ridser i lakken.

Under sit seks-årige ophold i FC Barcelona blev Abidal to gange ramt af kræft, men efter en levertransplantation er den 33-årige franskmand helbredt. Han spiller nu i nyrige AS Monaco, men fredag sparkede han i et interview med L'Equipe tilbage mod FC Barcelona.

Her fortalte Abidal, at FC Barcelona ikke betalte ham løn i den periode, hvor han sad udenfor på grund af sin sygdom. Han fortalte ligeledes, hvordan Barcas ønske om ikke at forlænge hans kontrakt var et hårdt mentalt slag.

Nu slår FC Barcelona tilbage mod Eric Abidals udtalelser i en erklæring på klubbens hjemmeside.

- Begge parter (Abidal og FC Barcelona, red.) bekræfter, at klubben opretholdt de kontraktlige forpligtigelser i spillerens kontrakt, skriver Barca.

- I marts 2012, da Abidal sygdom dukkede op igen, udnyttede klubben ikke muligheden for at annullere spillerens kontrakt, hvilket ellers var muligt via en option i spillerens kontrakt. Abidals kontrakt blev suspenderet i fælles forståelse, indtil han var rask nok til at spille. Men Abidal fik fortsat løn i den periode, hedder det.

Eric Abidal var til sidst reserve for Jordi Alba i FC Barcelona. I dag er han anfører og stamspiller i AS Monaco.

 

 

Dagens Gossip