FC Barcelona storsejrer og puster Real Madrid i nakken

20/12/2014

FC Barcelona kom lørdag tilbage i vinderens rolle i den spanske Primera Division i fodbold.

Efter 0-0-skuffelsen ude mod Getafe for en uge siden var Barcelona-spillerne opsatte på en sejr i årets sidste kamp, og det gik ud over Cordoba.

Gæsterne blev sendt hjem fra Camp Nou med et nederlag på 0-5, så Barcelona-spillerne kan fejre jul og nytår på andenpladsen, et point efter Real Madrid.

Pedro Rodriguez indledte målscoringen i det andet minut med en flot scoring.

Fløjspilleren, der startede inde på bekostning af Neymar, rykkede ind i straffesparksfeltet og modtog en præcis aflevering fra Ivan Rakitic, hvorefter Pedro bankede bolden i mål til 1-0.

Næste mål lod vente på sig til otte minutter inde i anden halvleg, og igen var Pedro involveret.

Han modtog en aflevering fra Andrés Iniesta og sendte derefter bolden ind til Luis Suarez, der scorede.

Det blev 3-0 10 minutter før tid, da Gerard Pique headede bolden i mål, mens fire-fem Cordoba-spillere stod omkring ham uden at dække op.

Selvfølgelig måtte Lionel Messi da også lige på måltavlen, og det skete få minutter senere, da den argentinske verdensstjerne bankede bolden i mål til 4-0.

Messi nåede op på sit 15. sæsonmål i ligaen, da han scorede igen i overtiden.

Han er dermed nummer to på topscorerlisten, men er hele 10 mål efter Cristiano Ronaldo fra Real Madrid, der har været fuldstændig ustyrlig i Primera Division i denne sæson.

FC Barcelona har 38 point for 16 kampe, mens Real Madrid fører med 39 point for 15 kampe.