FC København åbner sæsonen med overbevisende sejr

FC København havde ingen problemer i Superligaens sæsonåbning mod oprykkerne Lyngby. Uden at anstrenge sig vandt de forsvarende mestre med 3-0 i et opgør, hvor truppens bredde blev flot vist frem.

Manager Ståle Solbakken havde til opgøret mod Lyngby skiftet sine to kanter i forhold til midtugen, hvor FCK slog Crusaders 3-0 i Champions League-kvalifikationen. I Superliga-premieren var det Benjamin Verbic og Youssef Toutouh, der fik chancen på kanterne, og den chance greb de.

Begge kanter var kampen igennem meget livlige, og de kronede indsatserne med et mål hver. Dermed giver de Ståle Solbakken masser af kort at spille på kanten, med både Rasmus Falk og Kasper Kusk siddende på bænken i det meste af lørdagens opgør.

Oprykkerne Lyngby havde ikke meget at byde ind med, og især den meget bevægelige offensiv hos FCK havde gæsternes defensiv svært ved at håndtere. I den anden ende så man kun i korte glimt Lyngby-spillerne, der kom i menneskehænder over for FCK's stærke forsvar.

Det første mål kom omkring den halve time, da Peter Ankersen perfekt fandt Youssef Toutouh, som præcist headede bolden ind ved den ene stolpe. Føringen blev fordoblet i det 52. minut, igen med Ankersen som oplægger.

Denne gang fandt han Benjamin Verbic, der tordnede bolden i nettet, og kort efter var det så Thomas Delaney, der endegyldigt lukkede kampen med målet til 3-0.

FC København fik med 3-0-sejren en perfekt optakt til returopgøret mod Crusaders, der tirsdag gæster Telia Parken. Lyngby må tilbage på træningsbanen frem til næste søndag, hvor holdet hjemme møder OB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip