FC København har Superligaens bedste bane

For andet år i træk er banen i Telia Parken blevet kåret som den bedste i Superligaen.

Det oplyser Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Efter hver superligakamp vurderer udeholdets anfører banen og giver banen en karakter mellem 1 og 5, hvor 5 er bedst.

Hos FC København jubler man over, at investeringerne i en god bane også glæder både klubbens egne og udeholdenes spillere.

- Vi er selvfølgelig godt tilfredse med den her kåring, som er et resultat af, at vi bruger mange ressourcer og har meget dygtige folk til at skabe den bedst tænkelige bane.

- Det er helt afgørende for, at spillerne kan give det bedst mulige produkt for tilskuere og tv-seere. Det, er vi glade for, bliver anerkendt, siger Anders Hørsholt, administrerende direktør i FC København.

Hos Spillerforeningen hæfter formand Thomas Lindrup sig ved, at der er blevet flere høje karakterer til FCK og Brøndbys baner, efter begge klubber har lagt nyt græstæppe.

- Formålet med vores kåring er at sætte fokus på gode baner, og det kan vi konstatere, at FC København har - særligt efter de lagde nyt græstæppe.

- De nye græstæpper i både Telia Parken og på Brøndby Stadion er blevet varmt modtaget af anførerne, og det hæfter vi os selvfølgelig ved.

- Når det er sagt, skal vi også hylde de klubber, som har fornuftige baner uden at anlægge nyt græs. Det gælder blandt andet i FC Midtjylland og AaB, siger Thomas Lindrup.

FC Midtjylland og AaB havde henholdsvis anden- og tredjebedste bane. Efter at have haft en miserabel bane i en periode sluttede Brøndby samlet sæsonen af med den niendebedste bane.

Kunstgræsset på Farum Park blev gennemsnitligt bedømt dårligst.

/ritzau/

Dagens Gossip