FC København henter norsk back

Superligaklubben FC København har skrevet en toårig kontrakt med norske Tom Høgli, der støder til de danske mestre til sommer, når hans kontrakt i belgiske Club Brügge udløber.

Dermed skal københavnerne ikke betale en transfersum til belgierne.

Den 29-årige nordmand kan dække både højre og venstre back, og FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, er glad for tilgangen.

- Tom er en solid signing, der vil skærpe konkurrencen på begge backpositioner hos os. Samtidig er han en meget erfaren og professionel spiller, som har flere gode år foran sig.

- Derfor glæder vi os til at byde ham velkommen i Parken til sommer og ser frem til at arbejde sammen med ham i København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Tom Høgli har spillet 38 kampe for det norske landshold, og han var anfører for nordmændene i landskampen mod Danmark i november.

Hovedpersonen selv glæder sig til at rykke nordpå til sommer, men inden skiftet har han et kapitel i Belgien, som skal afsluttes ordentligt.

- Jeg har nu et arbejde at gøre færdig i Belgien og Brügge, men der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg glæder mig meget til at komme til Nordens største by og spille for Nordens største klub til sommer, siger Tom Høgli.

På Norges landshold kæmper Tom Høgli med OB's Espen Ruud om pladsen på højreback.

/ritzau/

Dagens Gossip