FC København vil først slippe landsholdstrio på mandag

De tre A-landsholdsspillere fra FC København Stephan Andersen, Thomas Delaney og Nicolai Jørgensen møder først op i landsholdslejren på mandag - samme dag som Danmark i en testkamp møder Montenegro.

FCK har ikke i sinde at slippe de tre spillere, da holdet først søndag afslutter Superligaen med hjemmekampen mod Hobro.

Landstræner Morten Olsen har ellers appelleret til de berørte superligaklubber om at give udtagne spillere lov til at møde i landsholdslejren tidligere.

Det afviser FCK's administrerende direktør, Anders Hørsholt, mandag, selv om klubben erklærer sig stolt over at levere spillere til landsholdet.

- Der er imidlertid en klar aftale mellem DBU og klubberne om, at spillerne bliver stillet til rådighed i de aftalte perioder. Der må ikke være tvivl om FC Københavns prioriteter hos vores fans, sponsorer, rettighedshavere eller hos vores kolleger i Superligaen.

- FC Københavns spillere møder naturligvis ind mandag som aftalt med DBU, meddeler Anders Hørsholt til TV2 Sport.

Ud over trioen fra FCK håber Morten Olsen, at FC Midtjylland-trioen Pione Sisto, Jakob Poulsen og Morten "Duncan" Rasmussen samt Daniel Agger fra Brøndby dukker op i lejren inden afslutningen på Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip