FC Midtjylland henter erfaren finsk landsholdsspiller

Superligaklubben FC Midtjylland har skrevet en to år lang kontrakt med den finske defensivspiller Markus Halsti, der senest har optrådt for DC United i den amerikanske liga.

32-årige Halsti er noteret for 28 landskampe for Finland og kan benyttes som midterforsvarer eller defensiv midtbanespiller.

I europæisk fodbold er han mest kendt for sine syv sæsoner i Malmö FF, hvor han blandt andet nåede en række Champions League-kampe.

- I Markus får vi en leder, der har prøvet at vinde. Han har spillet Champions League, og så er det tiltænkt, at han skal gå ind og støtte de unge spillere i truppen, siger FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, til klubbens hjemmeside.

Markus Halsti træner for første gang med sine nye holdkammerater mandag formiddag.

- FC Midtjylland er en god klub, der har ambitioner om at vinde ligaen, og det er også min ambition. Jeg vil også komme langt i Europa, siger Markus Halsti.

Han var senest i aktion for det finske landshold i to testkampe mod Italien og Belgien i begyndelsen af juni.

Fra landsholdet kender han også FCM's anden finske spiller, Tim Sparv.

- Jeg har talt meget med Tim Sparv om dette skifte, og Tim har kun haft gode ting at sige om FC Midtjylland, siger Markus Halsti.

Den nye FC Midtjylland-spiller indledte seniorkarrieren i HJK Helsinki i hjemlandet, inden han efter en kort mellemstation i den svenske klub Gais havnede hos Malmö.

Han blev noteret for 153 kampe og 7 mål for den skånske storklub, som han forlod sidste sommer for at forsøge sig hos DC United i den amerikanske liga, MLS.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip