FC Midtjylland knuser duksene fra Randers

12/11/2013

Indtil tirsdag aften var håndboldkvinderne fra Randers HK ubesejrede i Dame Håndbold Ligaen, men det blev der lavet godt og grundigt om på.

FC Midtjylland slog så sent som i onsdags rivalerne så sikkert som 31-23 i pokalturneringen, og tirsdag aften var der ligeledes store klø til Randers-spillerne. Denne gang i liga-sammenhæng.

32-25 stod der på tavlen efter de 60 minutter, og det var hele aftenen igennem svært at se, at Randers inden kampen var ubesejret tophold i ligaen med otte sejre i otte kampe.

Randers var godt nok fint med i første halvleg og førte således 10-8, men herfra stod der FC Midtjylland på det hele. Gæsterne gik fra 8-10 til 16-10 med otte scoringer på stribe, og tavlen viste 18-11 i midtjysk favør ved pausen.

Længe flirtede gæsterne med en sejr på 10 mål, men til slut i kampen lykkedes det hjemmeholdet at tage lidt af styrken af den ellers syngende lussing, de fik af midtjyderne.

Midtjylland har i det hele taget medvind for tiden. I weekenden sikrede holdet sig adgang til hovedrunden i Champions League med en sejr på 26-25 over FTC-Rail Cargo Hungaria.

FC Midtjylland-træner Helle Thomsens spillere kan så småt begynde at drømme om Champions League-titlen, da kun turneringens otte bedste hold deltager i hovedrunden.

Og bedømt ud fra tirsdagens kamp kan de også sagtens drømme om en gentagelse af sidste års triumf med både DM-guld og pokaltitel.

Randers topper trods nederlaget stadig ligaen med 16 point for ni kampe - et point mere end FC Midtjylland.