FC Midtjylland lejer to forsvarsspillere

Skrevet af admin

02/02/2016

Dagens topnyheder

Der er gang i svingdøren hos FC Midtjylland mandag. I transfervinduets sidste time har klubben sikret sig den 29-årige bulgarske forsvarsspiller Nikolay Bodurov og talentet Bödvar Bödvarsson.

Bodurov skifter på en lejeaftale fra Championship-klubben Fulham, mens Bödvarsson skifter på en lejeaftale fra islandske FH Hafnarfjördur.

Bulgarske Bodurov skal give konkurrence i centerforsvaret, hvor FC Midtjylland tidligere i januar solgte Erik Sviatchenko til skotske Celtic.

Bodurov kommer til at kæmpe om spilletiden med Kian Hansen, Jim Larsen og Patrick Banggaard.

- Nikolay er en nærkampsstærk midterforsvarer, som i sidste sæson var fast mand i Fulham, men på grund af et trænerskifte er kommet lidt i klemme. Derfor er vi glade for, at vi kan hente ham på leje i foråret, siger sportsdirektør Claus Steinlein til fcm.dk.

- Han kommer med international erfaring fra det bulgarske landshold, og med sit fremadrettede og aggressive forsvarsspil er vi sikre på, at han passer godt ind i vores spillestil, siger sportsdirektøren.

Tilgangen af den 20-årige Bödvarsson skyldes, at klubben havde brug for en ekstra venstre back, efter at Jesper Lauridsen tidligere mandag aften blev solgt til Esbjerg.

- Det er en spiller, vi har fulgt gennem Smartodds og vores scouts gennem længere tid. Han er rigtig spændende. Han slår gode indlæg og er dygtig frem ad banen, siger Claus Steinlein til bold.dk.

Tidligere mandag sikrede FC Midtjylland sig også den norske midtbanespiller Harmeet Singh og det finske talent Kaan Kairinen.

/ritzau/