FC Midtjylland smed dyrebare point i topstriden

Skrevet af admin

04/12/2015

Dagens topnyheder

FC Midtjylland kom til Aarhus og mødet med AGF med en klar mission.

Mesterholdet skulle hænge på de andre tophold i Alka Superligaen, men det lykkedes ikke.

AGF vandt opgøret på Ceres Park med 2-1, og dermed forbliver FCM på 31 point, mens FC København har 32 point for en kamp færre.

- Vi var der ikke fra kampens start, men derfra satte vi os på kampen fuldstændig. Vi scorede og maste på, men vi fik ikke gjort det færdigt, og det er skuffende, siger Erik Sviatchenko, der blev bakket op af sin cheftræner, Jess Thorup.

- Vi fik vel den værst, tænkelige start på kampen. Det gav AGF momentum, og det skulle vi kæmpe rigtig hårdt for at få tilbage. Det formåede vi simpelthen ikke i dag.

- Da AGF kom foran, var vi ikke dygtige nok i anden halvleg til at komme frem og skabe de chancer, der kunne have givet os sejren, siger Jess Thorup.

Med nederlaget risikerer FC Midtjylland at komme fire point efter FC København i toppen af tabellen, og det faktum var ikke til at skjule efter nederlaget for en tydeligt skuffet FCM-anfører, Erik Sviatchenko.

- Vi går efter at vinde alle kampe, så det er irriterende, når man taber kampe som den her. Vi prøvede alt, og vi havde en fin taktik, men det lykkedes bare ikke i dag, siger Erik Sviatchenko.

/ritzau/