FC Midtjylland: Tilbage på rette spor

For alle i og omkring FC Midtjylland har de seneste uger budt på mere modgang, end klubben havde i hele sidste sæson.

Men efter fem nederlag på stribe kom de forsvarende danske mestre søndag tilbage på vinderkurs mod Esbjerg.

- Det er ingen hemmelighed, at det har været en hård periode for os alle de sidste 14 dage. Vi har godt vidst, at vi hurtigt skulle tilbage på rette vej, og det kom vi eftertrykkeligt, siger cheftræner Jess Thorup.

Sejren på 5-1 kommer meget belejligt, da Alka Superligaen nu går en landskampspause på to uger i møde.

- Op til en landskampspause vil man altid gerne have en sejr, og derfor er det ekstra fedt, at vi får den her overbevisende sejr, siger Jess Thorup.

Han bliver bakket op af forsvars-krumtappen Kian Hansen.

- Det er vigtigt at komme på landsholdspause med så sikker en sejr. Nu skal der rettes nogle småting, og så skal den have fuld gas i de sidste kampe i efteråret, siger Kian Hansen og fortsætter.

- Det er nu, at vi skal vise, at vi er kommet styrket ud af en hård periode, hvor vi har fået nogen over næsen, siger forsvarsspilleren.

FC Midtjylland har døjet med mange skader og træthed efter et hårdt efterårsprogram, og efter de to landskampe venter der mindst lige så vigtige kampe for FC Midtjylland.

- Nu har vi 14 dages pause, men derefter venter der en rigtig vigtig periode med to afgørende kampe i Europa League og en kamp mod FCK, som vi skal have så meget ud af som muligt, siger Jess Thorup.

For Kian Hansen fylder den direkte duel om førstepladsen med FC København meget. Lige nøjagtig FC København kommer til MCH Arena senere på efteråret.

- Vi spiller altid for at komme på førstepladsen, og vi skal i efteråret have skrabet alle de point sammen, som vi kan. Vi har FCK hjemme, og der kan vi jo starte med at hente tre point på dem, siger Kian Hansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip