FC Midtjylland-træner er stolt af sit hold

Skrevet af admin

19/02/2016

Mest læste i dag

FC Midtjylland præsterede torsdag aften det, som næsten ingen havde troet muligt. De besejrede den engelske storklub Manchester United med 2-1 i 16.-delsfinalen i Europa League.

Og det var også en glad FC Midtjylland-træner, der efter kampen kunne gøre status.

- Jeg har svært ved at få smilet af læberne. Jeg er både glad og stolt. Mest af alt er jeg stolt over den måde, vi kommer ud til kampen og præsterer på, når man tænker på, at vi ikke har spillet en kamp i to måneder, siger han.

- Jeg sagde til spillerne inden kampen, at hvis vi overhovedet skulle have en chance, så skulle vi levere som hold, og det gjorde vi i dag.

- Vi vidste godt, at alle spillerne skulle ramme et højt niveau. Vi skulle have lidt held og selvfølgelig også noget dygtighed, og det hele, synes jeg, går op i en højere enhed i dag, siger Thorup

Han lægger ikke skjul på, at det var en stor opgave at stå over for et af verdens allerbedste hold, og derfor mener han også, at sejren gerne må nydes lidt ekstra.

- Vi skal huske at nyde det her moment, at vi har slået Manchester United. Vi har jo ikke vundet noget endnu, men vi har givet os selv et godt udgangspunkt, og det er vi rigtig glade og stolte over.

Inden kampen havde Thorup meldt ud, at han gik efter et resultat, der stadig gav FC Midtjylland en chance for avancement inden returkampen.

- Vi har nu givet os selv et bedre udgangspunkt, end da vi startede.

- Vi er med på, at det bliver endnu en svær kamp på Old Trafford, men vi ser frem til det. Det bliver endnu en stor oplevelse, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage det næste skridt og komme videre til ottendedelsfinalen, siger Thorup.

Returkampen spilles torsdag den 25. februar på Old Trafford i Manchester i England.

/ritzau/