FC Midtjylland var tæt på pokalfiasko

Onsdag måtte Brøndby lide et pinligt nederlag til 1. divisionsholdet Hvidovre i pokalturneringen, og torsdag aften var FC Midtjylland tæt på at lide samme skæbne mod Vendsyssel FF fra 1. division.

FC Midtjylland var foran to gange i den ordinære spilletid ved Frank Kristensen og Danny Olsen, men hver gang lykkedes det de sejlivede 1. divisionsspillere at udligne FCM-føringen.

Dermed måtte kampen ud i forlænget spilletid, hvor FCM bragte sig foran ved Izunna Uzochukwu. Men nok engang lykkedes det Vendsyssel FF at udligne, så stillingen helt indtil det 120. minut var 3-3. Her dukkede Sylvester Igboun op og scorede det afgørende mål til 4-3 til FC Midtjylland, som er videre til 3. runde af pokalturneringen.

AaB var i modsætning til Brøndby og FC Midtjylland stensikre i deres pokalkamp mod Silkeborg, som også spiller i 1. division. AaB bragte sig hurtigt foran 2-0, som blev kampens resultat. AaB havde flere chancer til at score yderligere i anden halvleg, men måtte nøjes med 2-0, og dermed adgang til 3. runde i pokalturneringen.

Dagens Gossip