FC Midtjylland vinder fuldt fortjent uden Pione Sisto

31/07/2016

FC Midtjylland vadede i chancer, da Silkeborg søndag kom på besøg i Alka Superligaen.

Midtjyderne vandt i sikker stil og fuldt fortjent 3-0. Mikkel Duelund og Vaclav Kadlec scorede for ulvene.

FC Midtjylland måtte se bort fra en af deres offensive profiler til søndagens kamp. Ifølge sportsdirektør Claus Steinlein ligger Pione Sisto i kontraktforhandlinger med en udenlandsk klub.

Modstanderne fra Silkeborg har i de to første runder af Superligaen ikke formået at komme på måltavlen, og dette blev der heller ikke ændret på søndag.

Det var ikke til at se, at FC Midtjylland manglede Pione Sisto til søndagens kamp. Jess Thorups tropper skabte chance på chance, men alligevel stod der kun 1-0 ved pausen, da både stolperne og Thomas Nørgaard i Silkeborg-målet reddede Silkeborg flere gange.

Mikkel Duelund scorede det enlige mål i første halvleg, da han trak ind fra venstre og sparkede bolden i kassen fra kanten af feltet.

I anden halvleg fortsatte midtjyderne dominansen, og de fik hurtigt udbygget føringen ved to mål fra Vaclav Kadlec. Det første mål efter en mistiming fra Silkeborgs målmand, der kom helt skævt ud til en lang bold i dybden, så Kadlec kunne score i et tomt mål.

Små ti minutter før tid fik Silkeborg muligheden for at score sæsonens første mål, men Nicolaj Agger brændte et straffespark, der blev begået mod Robert Skov.

Dermed fik FC Midtjylland en god optakt til deres returopgør i Europa League-kvalifikationen mod Videoton på torsdag.