FC Midtjylland vrager utilfreds topangriber

Angriberen Martin Pusic er ikke med i truppen, når FC Midtjylland søndag aften gæster Esbjerg i Alka Superligaen.

Det skyldes, at angriberen har ytret sin utilfredshed over manglende spilletid til træner Jess Thorup. Her gik Pusic over stregen.

- Martin har en stærk ambition om at fortsætte karrieren i udlandet. Derfor var det meget frustrerende for ham ikke at komme i spil til Southampton-kampen i torsdags. Det har vi forståelse for.

- På mødet med Jess gik Martin imidlertid langt over stregen verbalt og tilsidesatte det, FCM står for. Det hverken kan eller vil vi acceptere, siger sportsdirektør Claus Steinlein på klubbens hjemmeside.

- Martin spillede som topscorer en hovedrolle, da vi blev mestre, han er vellidt i truppen, og indtil i går har han opført sig professionelt og eksemplarisk, selv om konkurrencen er hård.

- I går trådte han dog ved siden af og begik en klar fejl. Det handler vi naturligvis på som klub og arbejdsgiver, og derfor er han ikke i truppen i dag, tilføjer Claus Steinlein.

Mandag vil Pusic undskylde over for resten af truppen, men allerede søndag beklager han episoden.

- Det betyder utrolig meget for mig at tage næste skridt i karrieren og komme til udlandet. Derfor ramte det mig ekstra hårdt, at jeg ikke var i spil til Southampton-kampen, der var et godt udstillingsvindue.

- Og derfor kom jeg til at gå over stregen i forhold til Jess. Det beklager jeg, siger Martin Pusic.

Søndagens opgør i Esbjerg begynder klokken 20.30.

/ritzau/

Dagens Gossip