FC Nordsjælland ansætter tidligere Brøndby-direktør Ole Palmå

FC Nordsjælland har hyret en gammel kending af Superligaen som ny mand i direktør-stolen. Ole Palmå, der i 2010 havde samme stilling i Brøndby, begynder øjeblikkeligt i Farum-klubben.

- Ole Palmå er ansat med primært fokus på videreudvikling af den kommercielle del af selskabet og direkte ansvarlig for salgsafdelingen. Jeg forventer, han vil tilføre organisationen en masse erfaring og inspiration, samtidig med, han vil være en stærk sparringspartner for resten af ledergruppen omkring de overordnede strategier, siger FC Nordsjælland-ejer Allan K. Pedersen.

- Ole Palmå vil naturligt indtræde som FC Nordsjællands repræsentant i diverse branche-organer, hvor han og jeg, sammen med relevante ledere i organisationen, vil sikre de bedst mulige løsninger til fordel for både FC Nordsjælland og dansk fodbold, fortsætter Pedersen.

Ole Palmå har ud over direktørjobbet i Brøndby også en fortid som salgs- og marketingdirektør i PowerBrands A/S, salgsdirektør hos Coca Cola og International Sales Manager hos Carlsberg.

 

 

 

Dagens Gossip