FC Nordsjælland henter John hjem

Som BT fastslog søndag havde hollænderen tidligere været i dialog med FC København, men han valgte alligevel at vende tilbage til den klub, hvor han først oplevede succes i den danske Superliga.

- Det har varet længe, men nu er det på plads og jeg er rigtig glad for, at der nu er fundet en permanent løsning, så jeg kan koncentrere mig om at spille fodbold. Jeg er ekstra glad for, at det kunne blive FC Nordsjælland, som er en klub og et sted med mennesker, jeg holder meget af.

- Jeg havde en rigtig god tid her og ved, at både træning og kamp er på et meget højt niveau. Jeg ved godt, at sæsonstarten ikke har været optimal, men det betyder ikke noget på den lange bane. FCN er en klub, der ved, hvad de vil, og som holder fast i, at spille hurtig og angrebslysten fodbold. Der er mange dygtige unge spillere, og når vi kommer tilbage på sporet, får vi et rigtig, rigtig godt hold. Så kan vi blive svære at stoppe, siger Joshua John om sine forventninger til fremtiden i Nordsjælland.

FC Nordsjælland forsøgte ved sæsonens afslutning også at tilbyde John en fast kontrakt, men dengang ville han hjem til Twente i Holland, men det har ikke været en succes, og nu er han tilbage i FCN.

- Vi kender jo Josh rigtig godt, og jeg er selvfølgelig rigtig glad for, at vi nu har tilknyttet ham på permanent basis. Han passer perfekt i vores måde at spille og han vil kunne træde direkte ind på holdet uden den store indkøringstid, siger cheftræner Kasper Hjulmand om skiftet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip