FC Nordsjælland henter keeper i Viborg

FC Nordsjælland har skrevet kontrakt med målmanden Martin Hansen, der tidligere har været på kontrakt i Liverpool og senest Viborg, hvor han i år var med til at sikre klubben oprykning til Superligaen.

23-årige Martin Hansen får en kontrakt frem til 31. december 2016, og sportsdirektør Jan Laursen åbner op for, at det muligvis betyder et salg af en af klubbens andre målmænd.

Førstevalget Jesper Hansen har for eksempel mange gange udtalt, at han gerne vil til udlandet.

- Vi søger altid at være optimalt forberedt på alle pladser, og der er ingen grund til at skjule, at vi nu har flere rigtig dygtige målmænd i truppen.

- I udgangspunktet betyder det, at der bliver skarp konkurrence om pladsen i efteråret, men samtidig er vi forberedt, hvis der kommer det rigtige bud på én eller flere af vores dygtige keepere, siger Jan Laursen til klubbens hjemmeside.

Sportsdirektøren er tilfeds med at få fat i Martin Hansen.

- Vi har med Martin Hansens tilgang fået tilført en rigtig dygtig keeper, der er forudseende, placeringsstærk, pasningssikker og tydelig i sin kommunikation.

- Han passer rigtig godt ind i vores måde, at spille fodbold og er meget afklaret i sit målmandsspil.

- Vi har fulgt Martin gennem længere tid. Han har små seks års udlandserfaring fra sin tid i Liverpool og var en afgørende brik i Viborgs oprykning, siger Jan Laursen.

/ritzau/

Dagens Gossip