FC Nordsjælland henter Kim Aabech

FC Nordsjælland henter den kontroversielle angriber på en 2-årig kontrakt.

Kim Aabech er netop blevet fri af sin kontrakt med Lyngby, og det har FCN altså udnyttet til at sikre sig offensivspilleren.

Aabech har spillet i Lyngby siden 2004, og den teknisk stærke spiller bliver i FCN genforenet med træner Kasper Hjulmand, som han har trænet under i Lyngby i flere sæsoner.

Kim Aabech har gennem flere år været en stor profil på Lyngbys mandskab, men han har haft flere problemer udenfor banen, hvor han blandt andet i efteråret 2011 blev idømt en matchfixing-karantæne på otte spilledage, efter han blev afsløret i at spille penge på, at Lyngby ville tabe til FC København.

Allerede torsdag eftermiddag vil Kim Aabech spille sin første kamp for FC Nordsjælland, da han er med i truppen til testkampen mod Esbjerg fB.

FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen udtaler:

- Med tilgangen af Kim Aabech får vi en rutineret spiller, som har præsteret på et højt niveau, selvom han til tider har oplevet modvind. Vi er selvfølgelig beviste om Kims historik, men vi har haft nogle gode og grundige samtaler, hvor vi er blevet bekræftet i, at vi sammen kan få en stærk spiller til vores hold. Vi glæder os til at opleve Kim i vores egne rammer,hvor vi tror på, at han kan nå sit topniveau, fortæller Jan Laursen.

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig over igen at få Kim Aabech under sine vinger:

- Jeg tror, at Kim har lært en masse de seneste år. Han stiftede bekendtskab med professionel fodbold i en sen alder, og derfor tror jeg, han har sine bedste fodboldår foran sig. Han kommer ind på et stærkt hold med en utrolig stærk kultur, som jeg tror vil gøre Kim godt, så han med sine store fodboldmæssige kvaliteter kan hjælpe holdet frem mod gode resultater. Kim er en anderledes type fodboldspiller, i forhold til det vi råder over i forvejen, og derfor er det et fantastisk supplement til truppen. Vi glæder os til at få integreret Kim i holdet, så vi kan hjælpe hinanden henimod nogle sejre, siger Kasper Hjulmand.

Kim Aabech har tidligere i karrieren været på tale i flere andre klubber, men af flere årsager er det gået i vasken. Nu ser 30-årige Aabech frem til at prøve noget nyt efter næsten ti år i Lyngby:

- Jeg er glæder mig helt sindssygt til at blive en del af det setup, som FC Nordsjælland kan tilbyde, og jeg glæder mig til en ny udfordring. Jeg er sikker på, at det er det rigtige valg, specielt fordi der bliver spillet fodbold på en måde, som inspirerer mig. Derfor har det heller ikke været et svært valg. Jeg har været meget glad for min tid i Lyngby, men ser nu også frem til at bidrage og blive en del af en topklub i dansk fodbold, siger Kim Aabech.

Dagens Gossip