FC Nordsjælland jagter fortsat forstærkninger

FC Nordsjælland er ikke færdig på transfermarkedet endnu, selvom klubben i sidste uge hentede Bruninho i HB Køge.

Det slår klubbens sportschef, Carsten V. Jensen, fast, efter at FCN i sommerens løb har sagt farvel til hele seks spillere.

Sportschefen afslører, at der bliver arbejdet på at tilknytte flere spillere, og man er især på udkig efter en forsvarsspiller og en mand til midtbanen.

- Vi har ledt efter spillere til alle kæder, og nu har vi fået Bruninho til angrebet. Nu skal der noget ind til forsvaret, og så skulle vi også gerne forstærke os på midten, siger han.

FC Nordsjælland har længe arbejdet på at hente forstærkninger til truppen, men der er flere brikker, der skal falde på plads, før man kan præsentere nye spillere i den nordsjællandske trup.

- Meget af arbejdet er egentlig gjort, men sagen er, at der er andre end os, der afgør tingene. Der er både andre klubber, spillerne selv og deres rådgivere. Så der er masser af ting, der skal passe sammen, siger Carsten V. Jensen, der dog ikke ser nogen grund til panik.

- Man kan måske godt sige, at der kunne være sket mere på indkøbsfronten, men der er stadig fem til seks uger tilbage af vinduet, og der er selvfølgelig et arbejde, der skal gøres.

Cheftræner Olafur Kristjansson ser gerne, at man er i stand til at hente spillere, der kan gå direkte ind og gøre en forskel.

- Det skal være spillere, der passer ind i vores trup, og de skal have den nødvendige kvalitet, og vi ser gerne, at det er folk, der kan gå direkte ind i startopstillingen, siger træneren.

Næste opgave for FC Nordsjælland er på søndag, når man hjemme på Farum Park får besøg af AaB i Alka Superligaen.

/ritzau/

Dagens Gossip