FC Nordsjælland sikrer sig tidligere Liverpool-keeper

Det er der nu åbnet mulighed for, da FCNs sølvvindere har skrevet kontrakt med den tidligere Liverpool og Brøndby-målmand Martin Hansen, der lige nu er i Viborg.

- Vi har med Martin Hansens tilgang fået tilført en rigtig dygtig keeper, der er forudseende, placeringsstærk, pasningssikker og tydelig i sin kommunikation. Han passer rigtig godt ind i vores måde at spille fodbold og er meget afklaret i sit målmandsspil, siger FCNs sportsdirektør Jan Laursen.

- Vi har fulgt Martin gennem længere tid. Han har små seks års udlandserfaring fra sin tid i Liverpool og var en afgørende brik i Viborg FFs oprykning, tilføjer Laursen, der uden at nævne Jesper Hansens navn lægger op til, at målmandens fremtid ikke ligger i FCN-regi.

- Med Martin Hansens tilgang samt David Jensens tilbagevenden efter en fin præstation i AB står vi med en fantastisk konkurrencesituation på målmandsfronten. I udgangspunktet betyder det, at der bliver skarp konkurrence om pladsen i efteråret, men samtidig er vi forberedt, hvis der kommer det rigtige bud på én eller flere af vores dygtige keepere, siger Jan Laursen således.

Martin Hansen glæder sig til at tage kampen op hos sølvvinderne.

- Min forventning er, at jeg kommer til en klub med benhård konkurrence, og at jeg gennem gode præstationer kommer til at spille Superligafodbold på et rigtig højt niveau. Det føler jeg, jeg kan gøre med mit skifte til FC Nordsjælland, som er en af de større klubber i Danmark, siger Martin Hansen.

- Det er vigtigt for mig at komme til en klub, som er etableret, og jeg er rigtig glad for, at FC Nordsjælland har vist en interesse i mig. Det har klart gjort det lettere at foretage skiftet til en klub, der lige har spillet Champions League, en klub, der gør det rigtig godt i Superligaen og som igen skal spille europæisk fodbold.

FC Nordsjællands aftale med Martin Hansen løber frem til 31. december 2016

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip