FC Nordsjælland-talent får fire år mere

FC Nordsjælland og Lasse Petry er blevet enige om en forlængelse af midtbanespillerens kontrakt, som nu løber frem til 31. december 2017.

Lasse Petry er naturligvis glad for forlængelsen med sin barndomsklub.

- Jeg har spillet i FC Nordsjælland, siden jeg var 14 år og har klubben under huden. Jeg elsker at spille fodbold her, og jeg kan lige nu slet ikke forestille mig at spille andre steder.

- Jeg er vel efterhånden én af dem, der har været her længst, og jeg kender systemet, værdierne og vores måde at gøre tingene. Jeg er stadig ung, men føler også at det forpligter, siger Petry til klubbens hjemmeside.

- Jeg er jo en af dem, der er gået hele vejen fra vores talentskole til superligaholdet og kan forhåbentlig være med til at vise de yngre, at FCN er en klub, hvor det kan lade sig gøre.

- At vi nu har skrevet fire år giver ro på, så jeg kan bruge energien på, at gøre det bedst muligt for holdet og klubben. Det er, hvad det handler om, og det glæder jeg mig vildt til, fortæller Petry.

FCN-træner Kasper Hjulmand er tilfreds med, at klubben har været i stand til at holde på Petry i de næste fire år.

- Petry har været igennem et godt forløb, og han vokser hver dag som spiller. Han har altid været en klog, dygtig og hårdtarbejdende spiller, der investerer sig selv 100 procent i træning og kamp - hver eneste dag.

- Han er en taktisk klog central midtbanespiller med et godt overblik, som gør andre gode og forstår at gøre de rigtige ting.

- Som træner er det selvfølgelig vigtigt at have spillere, man altid kan regne med, og her er Petry et stensikkert holdepunkt.

- Han har potentialet til at vokse sig endnu større og det er på alle måder en god nyhed, at vi nu har skrevet yderligere fire år med ham, siger Hjulmand.

Lasse Petry er lige fyldt 21 år, har spillet 41 kampe for FC Nordsjælland og scoret to mål. Han debuterede for FCN i pokalsemifinalen mod Randers 28. april 2011.

/ritzau/

Dagens Gossip