FC Nordsjælland-træner: Utilfreds med måden vi tabte

FC Nordsjælland skuffede fælt i sæsonens Superliga-premiere. Foran 3.211 tilskuere hjemme på Farum Park blev Olafur Kristjanssons mandskab besejret 0-2 af Sønderjyske.

Gæsterne var klart stærkest før pausen, hvor holdet også scorede begge mål efter FC Nordsjælland-fejl.

- Det var især skuffende i første halvleg. Man kan altid tabe en fodboldkamp, men måden, som vi tabte på, er jeg utilfreds med, siger træner Kristjansson.

- Vi spillede uden tempo, vi havde ikke meget tålmodighed, og vi spillede fuldstændig uden disciplin i forhold til de ting, vi havde arbejdet med.

- Vi havde nogle mønstre, vi havde arbejdet med, men dem så jeg ikke i første halvleg. Det er det, som skuffer mig, siger Kristjansson.

Selvom det slet ikke kørte for FC Nordsjælland, benyttede Olafur Kristjansson kun en enkelt udskiftning. Det handlede dog ikke om, at han manglede noget at skyde med fra bænken.

- Jeg synes at de spillere, der havde spillet os ned i hullet i første halvleg, skulle have lov til at spille kampen færdig, siger islændingen.

- Joshua John havde godt styr på sin direkte modspiller, og jeg så også optræk til noget fra David Moberg Karlsson. Derfor gav jeg dem 90 minutter til at forsøge at skabe noget.

FC Nordsjælland skal nu forsøge at rejse sig frem mod næste opgave, udekampen mod Randers FC.

- Vi har nogle unge lovende spillere, som vi mener har kvaliteterne, men de havde ikke kvaliteter nok i de aktioner, de havde i dag. Deres udfordring er at rejse sig efter sådan en kamp, siger Kristjansson.

/ritzau/

Dagens Gossip