FC Vestsjælland-skurk: Jeg føler mig skyldig

Skrevet af admin

17/04/2014

Dagens topnyheder

Et enkelt mål var forskellen, da FC Vestsjælland torsdag aften tog imod FC København. Desværre for hjemmeholdet var det gæsterne, der scorede det enlige mål, endda efter en stor fejl midt på banen af Morten Bertolt.

På det efterfølgende kontraangreb fik FCK tildelt et straffespark, som Andreas Cornelius omsatte til det afgørende mål.

- Jeg følte ikke, at jeg havde spilmuligheder. Jeg blev lukket lidt inde, og da jeg så ville aflevere, blev bolden opsnappet. Det endte så med det straffespark, de scorede på, siger en slukøret Bertolt.

- Den tager jeg på min kappe. Det var måske den eneste fejl, jeg lavede i hele kampen, men det er jo ligegyldigt, for den blev afgørende. Jeg føler mig utrolig skyldig over for holdkammeraterne, siger han.

FC Vestsjællands træner Ove Pedersen var bestemt heller ikke tilfreds med Bertolts afgørende boldtab.

- Vi forærede dem målet, og så taber man kampe som denne. Det var en vanvittig fejl at lave, og det er derfor, jeg er harm, siger Ove Pedersen.

- Normalt kan jeg tilgive spillere. Thiago Borges, der brænder en chance, eller en forsvarsspiller, der kikser en bold. Det er menneskeligt. Men hovedet skal virke, og det gjorde det ikke i den situation. Derfor er jeg hård og kontant.

- Vi har alle sammen en hjerne, og den har vi ret til at bruge. Det gjorde vi ikke i den situation, og det er sådan noget, jeg bliver tosset over, siger træneren.

Trods nederlaget er FC Vestsjælland stadig på Superligaens niendeplads, to point over nedrykningsstregen.

/ritzau/