FC Vestsjælland-boss: Lad os starte med FCK

Torsdag aften var der fest i Slagelse og omegn. De lokale helte i FC Vestsjælland sikrede oprykning til Superligaen, og direktør Gert Hansen ser frem til klubbens nye tilværelse i det fine selskab.

- Det er to forskellige verdener, men jeg synes, vi er fornuftigt forberedt. Vi kører på en seksårsplan, hvor vi er fem år henne. Så vi ved godt, hvad vi skal, selvom der helt sikkert kommer nogle overraskelser i Superligaen, siger Hansen.

6284 tilskuere var at finde på Slagelse Stadion, da oprykningen via 0-0 mod Hobro kom i hus.

- Det er fantastisk med mere end 6000 mennesker på stadion. Det viser, at Vestsjælland vil fodbolden. Så vi glæder os utroligt meget til næste sæson. Lad os bare tage FC København på hjemmebane i første kamp, siger Hansen.

En af holdets mest rutinerede spiller er den mangeårige superliga-profil Søren Berg.

- Jeg har prøvet at rykke op med AGF, hvor vi havde et stærkt hold og skulle rykke op. Her er der tale om en klub på vej frem, siger Berg.

- Klubben har haft et koncept, som har båret igennem. Jeg synes, det er fantastisk for holdet, klubben og byen, at det kan lade sig gøre at rykke op i Superligaen.

37-årige Berg har omkring 300 superligakampe på cv'et, så han kender til udfordringerne i landets bedste række.

- Springet fra 1. division til Superligaen er kæmpestort, og det kan være, klubben ikke er klar i første hug, men så kan man måske blive det til andet hug, siger Berg.

- Klubben gør alt, hvad den kan, for at komme i gear til det. Vi skal nok blive svære at spille imod, det er jeg ikke i tvivl om.

/ritzau/

Dagens Gossip