FC Vestsjælland suspenderer matchfixingdømt spiller

FC Vestsjælland har med omgående virkning suspenderet Kristoffer Wichmann. Suspenderingen sker efter en sag om matchfixing, hvor Wichmann er blevet idømt seks måneder karantæne af DBU.

- FC Vestsjælland tager stærk afstand fra alle former for matchfixing, uanset omfang og niveau. Med dette har FC Vestsjælland besluttet, at man, som en direkte følge af indeværende sag, har valgt at suspendere Kristoffer Wichmann indtil videre, skriver klubben i en pressemeddelelse.

De første oplysninger om Kristoffer Wichmanns indblanding i matchfixing kom frem i løbet af december. FC Vestsjælland oplyser, at man dengang ikke kunne få informationerne af- eller bekræftet af DBU.

Mandagens offentliggørelse af sagen har nu fået klubben til at suspendere Kristoffer Wichmann.

Ifølge advokat Henrik Stagetorn anker Kristoffer Wichmann sin dom på seks måneders karantæne.

- DBUs (Dansk Boldspil-Union) disciplinærudvalg har afsagt en kendelse, der er meget betænkelig. Min klient nægter sig skyldig i samtlige anklager - og DBU er ikke i besiddelse af et bevis, som kan holde i en retssag, skriver Henrik Stagetorn i en pressemeddelelse.

Samtidig afviser Kristoffer Wichmann alle beskyldninger om aftalt spil.

- Jeg er chokeret og rystet over dommen. For jeg er uskyldig. Fodboldkampe skal afgøres på grønsværen - og aftalt spil og svindel bør straffes hårdt. Den holdning har jeg altid haft, siger han i pressemeddelelsen.

- Jeg vil derfor fastslå utvetydigt: Jeg har ikke fixet nogen kampe. Jeg har ikke betalt nogen spiller, træner eller dommer for at opnå et bestemt resultat eller handle på en bestemt måde.

- Jeg har ikke organiseret spil på andre spilleres vegne. Og jeg har heller ikke kendskab til andre spillere, der blot er kommet i nærheden af matchfixing, siger spilleren.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip