FC Vestsjælland vinder knebent over Svendborg

29/10/2014

Svendborg fra 2. division vest var lige ved at indhente FC Vestsjællands tremålsføring i pokalturneringens tredje runde onsdag eftermiddag.

Superligaholdet fra Vestsjælland indledte kampen med en håndfuld reserver på banen, og det begyndte da også fint, da Marc Rochester bragte gæsterne foran 1-0 allerede efter tre minutter.

Dennis Sørensen øgede til 2-0 i første halvlegs sidste minut, og da den normale reservespiller Danni König øgede til 3-0 efter en times spil, så det godt ud for spillerne fra Superligaen.

Svendborgs Jonas Hansen bragte pludselig spænding tilbage i kampen, da han reducerede to gange inden for kampens sidste 10 minutter. Hans sidste scoring faldt dog først ganske kort før tid.

I en anden tidlig kamp i pokalturneringens tredje runde vandt Skovbakken fra 2. division vest hjemme med 4-2 over B1908 fra 2. division øst.

Greve, der topper Danmarksserien pulje 1, vandt hjemme 1-0 over B. 93 fra 2. division øst.