FC Vestsjællands topscorer sigter mod udlandet

FC Vestsjælland rykker efter denne sæson ned i 1. division, og klubbens store profil og topscorer Rasmus Festersen erkender, at han gerne vil til en ny klub efter sommerferien.

- Jeg har spillet 1. division før, og det har jeg som sådan ikke lyst til at prøve igen. Når man først har smagt på noget lidt højere, vil man helst ikke trinnet ned, men nu må vi se, hvordan vinduet forløber.

- Jeg har en ambition om at prøve noget andet, men hvis det ikke kan lade sig gøre, må vi se på det. Jeg er på et tidspunkt i min karriere, hvor det nok skal være nu, hvis jeg skal score en stor kontrakt.

- Jeg vil helst til udlandet, men det skal klubben også være med til at bestemme. Jeg har kontrakt et år endnu, så det skal være en god aftale, hvor både jeg, min familie og klubben er enige.

- Det ville være en lykkelig slutning, hvis de kunne få en god sjat penge for mig, siger Festersen.

FC Vestsjællands sportsdirektør Jacob "Gaxe" Gregersen vil ikke udelukke, at Festersen kan blive solgt.

- Jeg vil gerne have, at FC Vestsjælland er en klub, hvor vi sælger en spiller eller to hvert år. Det giver både noget flow i klubbens pengebeholdning og viser samtidig, at FC Vestsjælland er en klub, som er i stand til at udvikle spillere, så de kan sælges videre.

- Med spillere som Rasmus må bestyrelsen og aktionærerne vurdere, hvor mange penge vi skal have for ham, hvis han skal sælges. Vi har ikke en pistol for panden om, at han partout skal sælges, men vi har ambitioner om, at klubben kan sælge spillere, fastslår Gregersen.

Cheftræner Michael Hansen ved godt, at han må forvente store ændringer i spillertruppen til næste sæson.

- Vi har holdt nogle møder om, hvordan holdet skal se ud i næste sæson, men "Gaxe" kommer til at styre processen totalt. Vi skal se på, hvad vi skal hente, og hvem der skal ud.

- Der er nogle spillere, som har kontraktudløb, som vi gerne vil have bliver her. Der er et stort arbejde i gang, og jeg har ikke så meget at tilføje om enkelte spillere, siger Michael Hansen.

28-årige Rasmus Festersen har spillet i FC Vestsjælland siden 2008 og er tidligere sat i forbindelse med en række danske Superliga-klubber.

/ritzau/

Dagens Gossip