FCK-anfører efter 1-3: Vi fik rejst os efter pausen

FC København fik ifølge anfører Lars Jacobsen rejst sig fornemt efter en skidt første halvleg i 1-3-nederlaget til Galatasaray i Istanbul.

Hvis FCK havde spillet med større mod og kvalitet i hele kampen, så vurderer Lars Jacobsen, at det danske mesterhold kunne have fået et resultat med hjem fra den svære Champions League-kamp.

Galatasaray førte 3-0 ved pausen, inden Claudemir fik reduceret for FCK i slutfasen.

- Jeg ved sgu ikke, hvad der skete i starten af kampen.

- Da vi gik til pause, var det stort set tabt. Det er svært at forklare, hvad der skete. De lavede tre mål i første halvleg, og vi blev kørt rundt på røv og albuer. Det må ikke ske. Det var en forfærdelig start, siger Lars Jacobsen til TV3+.

Højrebacken mener ikke, at FCK-spillerne blev intimideret af det høje støjniveau på tyrkernes hjemmebane.

- Nej, det tror jeg ikke.

- De kom med et hårdt pres, men man så efter pausen, at vi kunne komme frem til kæmpe chancer, hvis vi spillede os ud af det første pres.

- Den coolness manglede vi i første halvleg. Vi var ikke dygtige nok før pausen, siger Jacobsen, der overordnet er utilfreds med aftenen i Istanbul.

- Det endte med et nederlag, så jeg står med en dårlig smag. Men det var vigtigt, at vi fik rettet op på det.

- Jeg er mest ærgerlig over, at vi efter pausen fik vist, at vi sagtens kunne være med, hvis vi spillede med større mod og kvalitet, men det var for sent at stille noget op i pausen, siger han.

FCK har chance for revanche om to uger, når Galatasaray gæster København.

/ritzau/

Dagens Gossip