FCK-anfører: Kan ikke kun kigge op

FC København fik søndag aften igen noget at glæde sig over, da de slog OB ude med 1-0.

Men det var samtidig en spillerunde, hvor både Brøndby og AaB hentede tre point. Og derfor indrømmer FCK-anfører Thomas Delaney også, at man ikke kun kan tillade sig at kigge op mod topholdet FC Midtjylland, der møder Sønderjyske mandag aften.

- Jeg kan se i tabellen, at hvis ikke vi får point, bliver vi overhalet. Det er ikke kun, fordi vi kigger op. Der er også andre omkring os, siger Thomas Delaney.

Han mener dog, at sejren i Odense er med til at holde liv i københavnernes drøm om endnu et sæt guldmedaljer.

- Det var afgørende. Vi skal vinde vores kampe, hvis vi stadig skal være med. Nu har vi fået en dårlig start, så vi skal i gang og have nogle sejre i træk, før vi igen kan begynde at kigge op.

Sejren mod OB kom ugen efter det ydmygende 1-5-nederlag til FCM i Parken. Derfor var succesoplevelsen også ekstra vigtig for selvtilliden hos FCK, mener Thomas Delaney.

- Den var vigtig for os. Både for fansene og omgivelserne. Der er ære på spil ud over point, og der er stadig en Midtjylland-kamp, som gør ondt, siger FCK-anføreren.

Stillingen i toppen af Superligaen er nu, at Brøndby har 32 point, FCK har 34 point, AaB har 37 point, og FCM ligger i toppen med 39 point. Midtjyderne har spillet en kamp færre.

/ritzau/

Dagens Gossip