FCK-anfører om 1-0-mål: Op til dommeren at fange fejlen

FC Københavns anfører Thomas Delaney tog det kontroversielle frispark, der søndag førte til en 1-0-sejr over Viborg i Alka Superligaen.

Bolden lå ikke stille, som den efter reglerne skal, da Delaney i begyndelsen af anden halvleg sparkede bolden frem ad banen. Her spillede Andreas Cornelius FCK's matchvinder Youssuf Toutouh fri til scoring.

- Jeg så en kæmpe åbning i deres forsvar. Jeg fik bolden fra en eller anden, og så tror jeg, at jeg stopper den, og så sætter jeg den hurtigt i gang igen, siger Thomas Delaney.

- Det er svært lige at huske, hvordan situationen var, men jeg har fået at vide, at bolden hoppede. Jeg handlede bare instinktivt.

- Det er dommerens opgave at foretage sig noget, hvis det er, siger FCK-anføreren med henvisning til kampens dommer, Kenn Hansen.

Kenn Hansen har dog foreløbig afvist at kommentere den kontroversielle situation, der skabte en del frustration hos Viborgs træner Johnny Mølby og hans spillere.

Det omdiskuterede mål endte da også med at få afgørende betydning for kampens resultat.

- De har grund til at være ærgerlige, siger Delaney.

- Men det kan også være, at frisparket skulle have været taget 10 meter længere bagud, siger han for at minde om de mange tilfældigheder, der kan spille ind i den slags situationer.

- Hvis vi ikke have fået målet lige dér, så have vi måske scoret senere. Vi havde helt sikkert trykket endnu mere på, hvis vi ikke havde scoret i den situation, siger FCK-profilen.

FC København har med sejren 21 point efter 11 spillerunder, mens Viborg har 11 point i bunden af rækken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip