FCK-back drømmer om det store udland

Gareth Bale og Cristiano Ronaldo sad med i flyet fra Madrid til København mandag, og derfor ligner det en travl tirsdag aften for FC Københavns spillere i Champions League-kampen i Parken mod Real Madrid.

FCK's venstre back Pierre Bengtsson kan komme til at stå over for både Bale og Ronaldo på skift, men svenskeren er ikke nervøs.

Faktisk kan det vise sig at være perfekt for Bengtsson, som drømmer om at komme til en større liga end Superligaen.

- Selvfølgelig er det mit mål også at komme videre herfra. Jeg vil gerne prøve mig af på de store arenaer i de store ligaer, siger Bengtsson, hvis kontrakt med FCK udløber ved udgangen af 2015.

Bengtsson kan lade sig inspirere af Oscar Wendt og Bryan Oviedo, som huserede på venstreback-positionen, inden svenskeren tog over.

Landsmanden Wendt spiller nu med succes i tyske Borussia Mönchengladbach, mens Oviedo fra Costa Rica i øjeblikket er ved at få sit gennembrud i Premier League hos Everton.

Så FCK har en god historik med at sælge klubbens venstrebacker til udlandet, og Bengtsson indrømmer, at han selv føler at have gjort det godt.

- Jeg er selv tilfreds med, hvordan vi som hold har gjort det hidtil i Champions League, og hvordan jeg selv har spillet, siger Bengtsson.

Inden sidste spillerunde i gruppe B har FCK fortsat muligheden for at blive nummer tre i gruppen, hvilket giver adgang til Europa Leagues 1/16-finaler.

En sejr er nok for FCK, mens uafgjort også er nok, hvis Juventus vinder over Galatasaray på udebane i gruppens anden kamp.

Et nederlag betyder et københavnsk farvel til de europæiske kampe for denne sæson.

Kampstart er klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip