FCK-bomber drømmer om England og Tyskland

Skrevet af admin

01/12/2013

Dagens topnyheder

Da Andreas Cornelius sluttede sidste sæson som Superligaens topscorer, endte han kort tid derefter med at skifte til Premier League-klubben Cardiff.

Den nuværende topscorer for FCK, belgieren Igor Vetokele, drømmer om noget lignende.

- Mine ambitioner er også at komme til Premier League. Bundesligaen er også et mål. Men lige nu er jeg her, og det er det eneste, jeg fokuserer på. Jeg må leve i nutiden og ikke tænke for meget på fremtiden, siger 21-årige Vetokele.

Søndag aften scorede han to gange i FCK's 3-1-udesejr over Brøndby. Det var Vetokeles mål nummer otte og ni i denne sæsons Superliga. Han har scoret seks af målene i de seneste fire kampe.

- Jeg er meget glad for mine mål, men først og fremmest er jeg glad på holdets vegne. Det er bedre at fejre sejren og de tre point end at fejre noget individuelt. Målene er noget ekstra, det mest vigtige er holdet, siger belgieren.

Han blev hentet til FCK i sidste sæson af landsmanden Ariël Jacobs, der tidligere i denne sæson blev fyret som FCK-træner.

Ståle Solbakkens comeback til FCK har hjulpet Vetokele, siger han selv.

- Ståle forlanger mere af mig. Han taler mere med mig, men som hold spiller vi også bedre, og så bliver det nemmere for en angriber, når boldene bliver leveret bedre til en, siger han.

Vetokele har kontraktudløb med FCK i sommeren 2016. Han er delt nummer to på topscorerlisten i Superligaen. Viborgs Thomas Dalgaard topper med 12 scoringer.

/ritzau/