FCK-chef forudser udsolgt til Champions League-brag

Det fortæller Carsten V. Jensen efter lodtrækningen til gruppespillet, hvor FCK blev parret med Real Madrid, Juventus og Galatasaray.

- Jeg tænker umiddelbart, at det bliver en utrolig vanskelig pulje. Men det ville det jo være uanset, hvilken en af puljerne vi var havnet i. Men den er også interessant, synes jeg. Vi har aldrig mødt Real Madrid før. Juventus er selvfølgelig et klassehold, og Galatasaray bliver en fantastisk oplevelse, siger han og tilføjer: 

- Det bliver helt sikkert fuldt hus i Parken i alle tre kampe. Men sportsligt set er det en meget vanskelig opgave, der kommer til at trække tænder ud. Som sportschef står han nu med opgaven om at vurdere, hvorvidt de kriseramte danske mestre skal forstærke truppen, før transfervinduet lukker.

- Det ligger ikke inde for vores økonomiske rammer at hente forstærkninger, der vil kunne sikre, at vi kan klare os mod de her hold. Det kan slet ikke lade sig gøre. Men om vi er færdige med at handle i transfervinduet - det er ikke sikkert. Det kan godt være, at der sker noget inden på mandag, siger Carsten V. Jensen.

Selvom kampe mod Real Madrid, Juventus og Galatasaray trækker fuldt hus i Parken, så er det en lidt ambivalent følelse, sportschefen sidder tilbage med.

- Vi er en fodboldklub, og vi er her af sportslige årsager. For når vi endelig er med her, så er det sportslige sigte at gøre det så godt som overhovedet muligt. Men vi er godt klar over, at det en rigtig vanskelig opgave. Vi vil gøre, hvad vi kan for at tage os bedst muligt ud, siger Carsten V. Jensen.

 

 

Dagens Gossip