FCK: Daniel Amartey bliver hos os

Der bliver ikke noget udlandseventyr for FC Københavns midtbanespiller Daniel Amartey i denne omgang trods interesse fra flere europæiske klubber.

Det slår FC København fast i en meddelelse på klubbens hjemmeside.

- Vi har fået mange henvendelser og også flere bud på Amartey, men ingen af dem har kunne leve op til F.C. Københavns eller spillerens krav, og derfor er han fortsat vores spiller med en kontrakt, der gælder fire år mere. Så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger administrerende direktør, Anders Hørsholt, i meddelelsen.

Skulle Daniel Amartey være skuffet over ikke at komme af sted, så skjuler han det ganske fint.

- Jeg ved, at der har været noget interesse fra andre klubber, og det er jeg smigret over, men samtidig er jeg meget glad for at være i København og sammen med mine holdkammerater, og nu ser jeg frem til at gøre mit bedste for klubben, siger Daniel Amartey.

Hos manager Ståle Solbakken vækker det begejstring, at han fortsat kan råde over den stærke midtbanespiller.

- Daniel har i sit første år i klubben vist sit enorme potentiale, og vi er sikre på, at vi kan udvikle ham endnu mere.

- Han er en vigtig brik i vores trup, hvor han dækker flere pladser. Jeg ved også, at han trives rigtig godt på holdet uden for banen, og vi ser frem til at arbejde videre med ham, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

Både den franske storklub Marseille og Kasper Schmeichels Leicester skulle have vist stor interesse for at hente Amartey, men han forbliver altså FCK-spiller indtil videre.

/ritzau/

Dagens Gossip