FCK: Det var skandaløst ringe

Stik imod alle odds tog Silkeborg alle point i kampen mod FCK søndag, og dermed har Superligaens førerhold kun hentet et point i de seneste to kampe.

Mod Silkeborg havde FCK mange store chancer, men syndere som Ragnar Sigurdsson, Igor Vetokele og topscorer Andreas Cornelius kunne ikke ændre nullet ud for FCK på måltavlen.

Udefra set så det ud til, at FCK slet ikke var motiveret nok, og anfører Lars Jacobsen havde svært ved at sætte procenttal på, hvor meget spillerne gav sig i kampen.

- Man må ikke håbe, det var særligt meget i hvert fald. Det er skandaløst ringe i dag. Selvfølgelig var det en svær kamp på en svær bane, men det er ikke godt nok, sagde Lars Jacobsen til Canal 9.

- Nu har vi en kamp igen på søndag - der skal vi lave væsentlig om på vores præstation. Jeg mangler lidt ord lige nu. Det er skidt, men det bliver ikke en tendens. Det kan jeg godt love for, fortsatte han.

Efter 25. runde har FCK nu kun ni point ned til FC Nordsjælland på andenpladsen. Silkeborg er stadig under stregen, på en 11. plads, men nu kun med tre point op til redning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip