FCK-direktør afviser skænderi med Holmstrøm

Det lignede alvorsord, der blev talt, da Niels-Christian Holmstrøm med løftet pegefinger diskuterede med Anders Hørsholt, og i flere medier er der blevet spekuleret i en konflikt mellem de to betydningsfulde FC København-skikkelser.

Men det er ifølge Anders Hørsholt skudt helt ved siden af.

- Da det var en privat samtale mellem Niels-Christian og mig, som vi for øvrigt har sammen efter hver eneste kamp, så vil jeg af gode grunde ikke dele med andre. Men jeg kan da godt fortælle, at dine kollegaer på et andet medie har skudt langt forbi i den gætteleg, de har lavet i dag omkring det, skriver Anders Hørsholt i en SMS til bt.dk.

Kritikken fra FC København-tilhængerne var kampen igennem rettet mod særligt den sportslige ledelse i form af sportsdirektør Carsten V. Jensen, mere end cheftræner Ariël Jacobs stod for skud. Og det var måske netop ledelsens rolle i forberedelserne til den nuværende sæson, der var på Holmstrøms dagsorden.

Niels-Christian Holmstrøm er det mest fodboldkyndige medlem af FC Københavns bestyrelse, som han sidder i gennem sin formandspost i KB.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip